use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Pastasalade met tomaatjes en rucola
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Pastasalade met tomaatjes en rucola

Pastasalade met tomaatjes en rucola

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 4 soeplepels olijfolie
  • peper en zout
  • 1 blokje Knorr Finesse Pasta & Rijst
  • 2 soeplepels pijnboompitten
  • 12 zwarte olijven
  • 250 g fusilli of andere korte ongevulde pasta
  • 500 g kerstomaatjes
  • 2 grote handen vol rucola
  • 75 g parmezaanse kaas in fijne schilfers

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Kook de fusilli beetgaar in een kookpot met ruim kokend water en een bouillonblokje Knorr Finesse Pasta & Rijst. Snij intussen de tomaten in stukken en snij de rucola grof.
  2. Snij de olijven in vieren en rooster de pijnboompitten goudbruin in een droge pan.
  3. Schep in een grote schaal de olijfolie met de tomaten, rucola, olijven en pijnboompitten door elkaar. Voeg zout en peper naar smaak toe.
  4. Rasp de parmezaanse kaas. Spoel de pasta in een vergiet onder stromend water koud en laat de pasta goed uitlekken. Schep de pasta door de dressing met tomaat en rucola.
  5. Verdeel de pastasalade over vier borden en strooi de parmezaanse kaas erover.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.