FR

Bewaar al je favoriete recepten in My Open Kitchen

Pastasalade met tomaatjes en rucola

  1. Recept
  2. Reacties (0)
  1. Pastasalade met tomaatjes en rucola

    Ingrediënten - voor
    4
    personen

    1. 4 soeplepels olijfolie
    2. peper en zout
    3. 1 blokje Knorr Finesse Pasta & Rijst
    4. 2 soeplepels pijnboompitten
    5. 12 zwarte olijven
    6. 250 g fusilli of andere korte ongevulde pasta
    7. 500 g kerstomaatjes
    8. 2 grote handen vol rucola
    9. 75 g parmezaanse kaas in fijne schilfers

    Bereidingswijze

    1. Kook de fusilli beetgaar in een kookpot met ruim kokend water en een bouillonblokje Knorr Finesse Pasta & Rijst. Snij intussen de tomaten in stukken en snij de rucola grof.
    2. Snij de olijven in vieren en rooster de pijnboompitten goudbruin in een droge pan.
    3. Schep in een grote schaal de olijfolie met de tomaten, rucola, olijven en pijnboompitten door elkaar. Voeg zout en peper naar smaak toe.
    4. Rasp de parmezaanse kaas. Spoel de pasta in een vergiet onder stromend water koud en laat de pasta goed uitlekken. Schep de pasta door de dressing met tomaat en rucola.
    5. Verdeel de pastasalade over vier borden en strooi de parmezaanse kaas erover.

    Gepost door


    Rating: 3/5 (3 stemmen)
    22457 keer bekeken
    119 keer bewaard

    Fans

    • MakeMo
    • brubru
    • charron

    Receptschriftje

    Log in om dit recept te bewaren in je schriftje