picknick
Pasta pesto met zuiderse gehaktballetjes
Geef score
Kooktijd30 min
Porties

- 1 ui
- 500 g gehakt naar keuze
- 150 g feta (in blokjes)
- 150 g zongedroogde tomaten
- 20 g paneermeel
- 3 eetlepels Solo Vloeibaar
- 250 g pasta naar keuze
- 200 g groene pesto
- enkele takjes oregano
- Pel en snipper de ui fijn. Doe de fijngehakte ui in een kom en voeg er het gehakt en de fetablokjes, zongedroogde tomaten en het paneermeel bij. Meng alles goed door elkaar en rol er balletjes van. Bak de gehaktballetjes mooi bruin in Solo Vloeibaar.
- Kook de pasta al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat afkoelen onder koud stromend water. Meng meteen de pesto onder de afgekoelde pasta. Voeg ook de balletjes toe.
- Werk af met een takje oregano.
