use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Pasta met tomaat-basilicumsaus met artisjok en parmaham
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Pasta met tomaat-basilicumsaus met artisjok en parmaham

Pasta met tomaat-basilicumsaus met artisjok en parmaham

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 pot Bertolli pastasaus Tomaat & Basilicum
  • 500 g zelfgemaakte pasta of 400 g gedroogde pasta
  • zout
  • olijfolie
  • 3 takjes basilicum
  • 100 g parmaham sneetjes
  • 1 blikjes artisjokbodems
  • 50 g zwarte olijven
  • 125 g (vers)geraspte Parmezaanse kaas

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

Voorbereiding
  1. Verwarm de pastasaus in een pannetje op een laag pitje. Kook intussen de pasta beetgaar (al dente) in kokend water met zout en een scheut olijfolie. Hak de basilicumblaadjes. Snijd de ham in repen. Snijd de artisjokkenbodems in stukken. Voeg de artisjokken en olijven toe aan de saus.
  2. Vermeng de saus met de pasta en serveer het op een schaal. Verdeel de ham, kaas en basilicum over de pasta.
Lekker met brood en een groene salade.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.