use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Pasta met kip en pindakaas
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Pasta met kip en pindakaas

Pasta met kip en pindakaas

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 250 ml water
  • 1 el Solo Vloeibaar
  • 0.5 blokje Knorr Bouillon Finesse Kip
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 el honing
  • 1 el rode Spaanse peper vlokken
  • 500 g kipfilet
  • 3 el Calvé Pindakaas
  • 1 el sojasaus
  • 1 el Maïzena
  • 2 jonge uitjes
  • 1 rode paprika
  • 600 g pasta

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snijd het vlees in blokjes en bak het 5 - 7 minuten in de hete Solo.
  2. Ontpit ondertussen de paprika en snijd in blokjes. Haal het vlees uit de uit de pan en zet opzij.
  3. Meng met een garde het water het 1/2 bouillonblokje, de honing, de sojasaus, de pindakaas, het maïszetmeel en de rode Spaanse pepers in een kom.
  4. Giet het mengsel in de pan en kook al roerend tot het mengsel glad en dik is.
  5. Voeg de jonge ui, de knoflook en de paprikablokjes toe en kook nog enkele minuten.
  6. Doe de stukjes kip, evenals hun vocht, in de pan en laat ze gedurende 2 tot 3 minuten zachtjes koken totdat ze weer warm zijn.
  7. Serveer op een bedje van heel warme pasta, zoals spaghetti of linguine.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.