use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Pasta Bolognese met paprika, olijven en pesto
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Pasta Bolognese met paprika, olijven en pesto

Pasta Bolognese met paprika, olijven en pesto

Experts geloven dat de mensen uit het Middellandse-Zeegebied vitaler zijn en een hogere kwaliteit van leven hebben door hun balans tussen werk en vrije tijd en het gevarieerde eten.

Deze pasta dus zeker eens uitproberen !

Experts geloven dat de mensen uit het Middellandse-Zeegebied vitaler zijn en een hogere kwaliteit van leven hebben door hun balans tussen werk en vrije tijd en het gevarieerde eten.

Deze pasta dus zeker eens uitproberen !

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • Ingrediënten:
  • 300 gr farfalla (vlinderpasta)
  • 1 Bertolli Pastasaus versheidszak Bolognese
  • 1 eetlepel Bertolli Vloeibaar Bakken en Braden
  • 1 rode ui
  • 1 gele paprika
  • 1 rode paprika
  • 100 gr groene olijven
  • 1 eetlepel Bertolli Pesto Verde

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Bereiding: Kook de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  2. Pel en snipper de rode ui. Maak de paprika's schoon en snijd ze in repen.
  3. Verwarm in een pan een beetje vloeibare margarine en fruit hierin de ui.
  4. Voeg vervolgens het gehakt toe, breng het op smaak met zout en peper en bak het gaar. Roerbak de paprikarepen 1 minuut mee.
  5. Voeg nu de pastasaus en de olijven toe en laat de saus 8 à 10 minuten zachtjes sudderen. Roer in de laatste minuut de pesto erdoor.
  6. Verdeel de pasta over de borden en schep de saus erop.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.