FR

Bewaar al je favoriete recepten in My Open Kitchen

  • Registreer
  • Login
  • Connect with Facebook

My Open Kitchen

Je favoriete recepten snel terugvinden?

Bewaar ze in jouw persoonlijke schriftje!

Sluiten

Papillot met langoustines en jonge prei

  1. Recept
  2. Reacties (4)
  1. Papillot met langoustines en jonge prei

    Bereidingswijze

    1. Maak de prei schoon en snij in fijne schijfjes.
    2. Laat een klontje Solo warm worden in een wok. Als ze begint te dampen, voeg dan de prei toe. Roerbak op hoog vuur gedurende 1 minuut. Schep de prei uit de wok en hou bij.
    3. Laat de laatste ring en het staartstuk van het pantser aan de langoustinestaart. Maak een ondiepe insnijding in elke langoustine en verwijder het zwarte darmkanaal.
    4. Strijk 4 stukken aluminiumfolie in met wat Solo Vloeibaar.
    5. Verdeel de prei over de 4 stukken. Leg op elke portie 5 langoustinestaarten.
    6. Bestrooi met fijngehakte verse munt. Giet over elke portie wat citroensap. Giet een streepje olijfolie over de langoustines. Kruid met peper en zout.
    7. Plooi de papillotten toe zodat ze luchtdicht worden.
    8. Laat 5 minuten bakken in de voorverwarmde oven die staat afgesteld op 210° C.

    Gepost door


    Rating: 3,5/5 (15 stemmen)
    31814 keer bekeken
    425 keer bewaard

    Fans

    • MakeMo
    • hartemberg
    • lekkerkoken

    Receptschriftje

    Log in om dit recept te bewaren in je schriftje

Reacties (4)

  • Solo

    Gepost door - 11/10/12 om 12u02

    Dank je wel voor de tips, Topa!

  • Solo

    Gepost door - 11/10/12 om 12u02

    Benieuwd hoe het gesmaakt heeft, Dukskess.