Recept 45**** (27 stemmen)

Papillot met dorade, citroen en basilicum

Dit is een recept van

Gepost in

Weekmenu

tijd
22 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid

Bereidingswijze

  1. Voeg de basilicum bij de witte wijn. Smeer stukken aluminium papier in met de Solo Vloeibaar. Leg de stukken vis op de stukken aluminiumfolie. Kruid ze met peper en zout.
  2. Ontvel en ontpit de tomaten en snij ze in blokjes. Giet de wijn over de vis, voeg de tomaten, fijngesneden ui en een citroenschijfje toe.
  3. Plooi de folie zorgvuldig toe tot een klein pakketje en gaar kort op een hete grill of bbq (7 tot 12 minuten, afhankelijk van de dikte van de vis).

Geef je reactieAndere Solo-leden over dit recept (9)

Gepost door Loetje123 op 09 juni 2014 om 06u39

Lekker licht gerechtje en de smaken blijven puur!

Laad meer reacties

Deze recepten vind jij vast ook lekker...