Recept 25** (4 stemmen)

Pana cotta van bloemkool, truffelolie en osciètra kaviaar

Dit is een recept van

tijd
45 min
prijs
Hoge kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid

Bereidingswijze

  1. Kook de bloemkoolook gaar en giet af.
  2. Week ondertussen de gelatine in koud water.
  3. Voeg de slagroom light room bij de bloemkool en kook voor de helft in.
  4. Neem van het vuur en pureer. Giet door een fijne zeef. Kruid af met peper, zout, nootmuskaat en truffelolie.
  5. Voeg de geweekte gelatine toe bij een tot lauw afgekoelde bereiding.
  6. Stort die bereiding in een diep bord en laat opstijven in de frigo.
  7. Werk af naar believen met de kaviaar.

Geef je reactieAndere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Solo op 30 september 2009 om 14u29

Ja dat kan, maar blijf er wel goed in roeren!

Laad meer reacties