use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Open ravioli met geitenkaas en garnalen, kruidencoulis en tijmcrumble
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Open ravioli met geitenkaas en garnalen, kruidencoulis en tijmcrumble

Open ravioli met geitenkaas en garnalen, kruidencoulis en tijmcrumble

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    30 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 200 g verse geitenkaas
  • 100 g gepelde grijze granalen
  • 1 el Solo vloeibaar
  • 2 el verse koriander
  • 2 el verse bladpeterselie
  • 1 el dragon
  • 1 citroen
  • 2 el olijfolie
  • 3 broodjes van een dag oud
  • 1 koffielepel gehakte verse tijm
  • 8 wontonvellen (raviolideeg uit de Aziatische supermarkt)

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Doe de groene kruiden – met uitzondering van de tijm – in een hoge beker samen met de olijfolie, het citroensap, peper en zout. Mix alles tot een gladde massa.
  2. Bak de garnalen kort in Solo vloeibaar op hoog vuur. Neem ze van het vuur, verkruimel er de verse geitenkaas onder en hou het mengsel apart.
  3. Verwarm de oven voor op 180°. Verkruimel intussen de broodjes in de blender, voeg er de tijm aan toe en mix kort. Spreid de crumble uit op een bakplaat bekleed met bakpapier en zet een tweetal minuutjes in de hete oven.
  4. Kook de raviolivellen al dente in flink gezouten water. (Meestal heel kort: raadpleeg de verpakking voor de juiste gaartijd). Spoel kort met fris water.
  5. Dresseer de borden nonchalant, zoals op de foto. Leg een lepel van het garnaal-geitenkaasmengsel op het bord en drapeer er twee raviolivellen overheen. Lepel er de kruidencoulis rond en werk af met de broodcrumble.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.