FR

Bewaar al je favoriete recepten in My Open Kitchen

  • Registreer
  • Login
  • Connect with Facebook

My Open Kitchen

Je favoriete recepten snel terugvinden?

Bewaar ze in jouw persoonlijke schriftje!

Sluiten

Oostends vispannetje

  1. Recept
  2. Reacties (11)
  1. Oostends vispannetje

    Ingrediënten - voor
    4
    personen

    Bereidingswijze

    1. Pocheer de zalmblokjes en tongfilets in de visfumet tot ze halfgaar zijn. Haal de vis uit het kookvocht. Smelt de solo en meng met de bloem tot een roux, laat afkoelen. Laat de visfumet inkoken en giet over roux en meng goed. Stoof de champignons in een beetje solo en voeg bij de visfumet. Doe er vervolgens de witte wijn en de room bij. Laat opnieuw inkoken tot de helft. Breng op smaak met pezo. Haal van het vuur en meng er de gemalen kaas en garnalen onder. Schik de vis in een vuurvaste schotel en schenk er de saus over. Bestrooi nog met gemalen kaas en laat gratineren in een voorverwarmde oven van 220°.
    2. Bestrooi met gehakte peterselie. Serveer met een smeuïge aardappelpuree.

    Gepost door


    Rating: 4/5 (15 stemmen)
    141783 keer bekeken
    318 keer bewaard

    Fans

    • MakeMo
    • lekkerkoken
    • Theoke

    Receptschriftje

    Log in om dit recept te bewaren in je schriftje

Reacties (11)

  • thasj

    Gepost door - 17/04/14 om 17u03

    ZEER lekker recept! keer op keer geslaagd! Ik doe er enkel nog garnaaltjes, sint jacobs vruchtjes en scampi's bij, super!!!

  • Solo

    Gepost door - 30/07/12 om 16u18

    Dank je wel Veerle voor de positieve reactie.

Get Adobe Flash player