FR

Bewaar al je favoriete recepten in My Open Kitchen

  • Registreer
  • Login
  • Connect with Facebook

My Open Kitchen

Je favoriete recepten snel terugvinden?

Bewaar ze in jouw persoonlijke schriftje!

Sluiten
  1. Recept
  2. Reacties (0)
  1. mousselinesaus

    Ingrediënten - voor
    4
    personen

    1. 125 g solo
    2. 1 eetlepel citroensap
    3. 2 eierdooiers
    4. 1 lepel water
    5. pezo

    Bereidingswijze

    1. geklaarde boter maken
    2. boter laten smelten
    3. van het vuur nemen (caseïne zakt naar bodem, vet komt bovenaan)
    4. de caseïne uit de boter gieten
    5. 2 eierdooiers met een lepel citroensap en een lepel water eventjes opwarmen (max. 35°C)
    6. naast vuur tot schuim kloppen
    7. de geklaarde boter straalsgewijze toevoegen
    8. op smaak brengen met peper en zout
    9. voor mousselinesaus: juist voor het opdienen de stijfgeklopte room onderspatelen

    Geniet van mousselinesaus

    Gepost door


    Rating: 3,5/5 (6 stemmen)
    55870 keer bekeken
    29 keer bewaard

    Meer inspiratie

    Fans

    • hartemberg
    • hildeke3105
    • brubru

    Receptschriftje

    Log in om dit recept te bewaren in je schriftje