Recept 35*** (5 stemmen)

Mousse van gerookte makreel of forel

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Hapjes

tijd
10 min

Bereidingswijze

  1. De vis ( even ontdoen van graatjes en vel, want dat eet een stuk plezieriger) Het is even wat gepulk ik weet het, maar ooo zo noodzakelijk. De rest van het recept is eigenlijk te simpel voor woorden. Maar alla zal het even vermelden. Roomkaas, vis, room en mosterd tot een zeer luchtige massa in een keukenmachine opkloppen. Citroenrasp en (met beleid) citroensap toevoegen( Even likkepot spelen...dus.... erbij kan altijd maar eraf ?? Met beleid dus., samen met bieslook. Eventueel zout en peper toevoegen naar smaak. Serveren het met wat blaadjes sla, ui, wat cocktailaugurkjes en knapperig geroosterd ( stok) brood.

Geef je reactieAndere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Love to Cook op 12 april 2016 om 18u02

Voorzichtig met toevoegen van je hoeveelheid citroensap. Meer erbij kan, maar eraf halen niet. Is ook een kwestie van smaak. Groetjes en smakelijk. Hoor ik hoe het gesmaakt heeft?

Laad meer reacties

Anderen bekeken ook