FR

Bewaar al je favoriete recepten in My Open Kitchen

  • Registreer
  • Login
  • Connect with Facebook

My Open Kitchen

Je favoriete recepten snel terugvinden?

Bewaar ze in jouw persoonlijke schriftje!

Sluiten

Mousse van gerookte makreel of forel

  1. Recept
  2. Reacties (0)
  1. Mousse van gerookte makreel of forel

    Ingrediënten - voor
    6
    personen

    Bereidingswijze

    1. De vis ( even ontdoen van graatjes en vel, want dat eet een stuk plezieriger) Het is even wat gepulk ik weet het, maar ooo zo noodzakelijk. De rest van het recept is eigenlijk te simpel voor woorden. Maar alla zal het even vermelden. Roomkaas, vis, room en mosterd tot een zeer luchtige massa in een keukenmachine opkloppen. Citroenrasp en (met beleid) citroensap toevoegen( Even likkepot spelen...dus.... erbij kan altijd maar eraf ?? Met beleid dus., samen met bieslook. Eventueel zout en peper toevoegen naar smaak. Serveren het met wat blaadjes sla, ui, wat cocktailaugurkjes en knapperig geroosterd ( stok) brood.

    Gepost door


    Rating: 3/5 (2 stemmen)
    4760 keer bekeken
    10 keer bewaard

    Fans

    • MakeMo
    • Love to Cook
    • suzanne jacobs

    Receptschriftje

    Log in om dit recept te bewaren in je schriftje