Recept 45**** (8 stemmen)

Met prei gevulde kipfilet

Dit is een recept van

tijd
30 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid

Bereidingswijze

  1. Snij de filets in en breng op smaak met peper en zout.
  2. Snipper de preistengels fijn en stoof ze in de helft van de Solo met het citroensap.
  3. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Laat afkoelen, vul er het vlees mee en bind zorgvuldig toe.
  5. Bak ze in de rest van de Solo beetgaar.
  6. Bak ondertussen het spek in een pan met een antiaanbaklaag zonder vetstof.
  7. Snij de kroppen sla in 2 en schik ze op het spek.
  8. Giet er de bouillon bij, breng op smaak met peper en dek af. Laat op een zacht vuur garen.

Geef je reactieAndere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Monique_14 op 20 april 2015 om 14u54

Als sla gebruik je best sucrine, dar zijn kleine vaste slaatjes ideaal om te stoven!

Laad meer reacties

Deze recepten vind jij vast ook lekker...