use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Meloenmousse
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Meloenmousse

Meloenmousse

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    1 uur
  • Porties
     
    6 porties

Ingrediënten
 

  • 2 blaadjes gelatine
  • 4 eetlepels suiker
  • 2 dl room
  • 4 dl water
  • 400 gram meloen

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Ontpit en schil de meloen en mix het vruchtvlees.
  2. Maak een siroop van de suiker en water en los er de gelatine erin op . Voeg bij het gemixte vruchtvlees. Spatel er dan voorzichtig de opgeklopte room bij.
  3. Giet in schaaltjes en laat in de koelkast opstijven.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.