use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Macaronitaart
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Macaronitaart

Macaronitaart

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    1 uur
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 groene paprika
  • 3 eieren
  • 500 g gekookte macaroni
  • 200 g hamblokjes
  • 200 g kaasblokjes
  • zout, peper
  • 3 pomodori tomaten
  • 1 courgette
  • 5 el Solo Vloeibaar

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Was de paprika en snijd het vruchtvlees in blokjes. Klop in een grote kom de eieren los en meng de macaroni, ham, kaas en paprika erdoor. Voeg naar smaak zout en peper toe.
  2. Schep het mengsel in een met 2 eetlepels margarine ingevette springvorm (Ø 24 cm).
  3. Snijd de tomaten en de courgette in sneetjes en leg ze om en om op de macaroni. Sprenkel 3 eetlepels vloeibare margarine over de bovenkant van de taart en bak deze ca. 30 minuten in de oven.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.