use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image 3 koningentaart
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Lekkere en gezonde bruschetta

Lekkere en gezonde bruschetta

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Kooktijd
    5 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 40 g Solo vloeibaar
  • 1 sjalot fijn gesneden
  • basilicumblaadjes
  • 4 sneetjes Italiaans brood ((bvb. ciabatta))
  • 1 teentje look
  • 3 tomaten in blokjes gesneden
  • zwarte peper

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verwarm de oven op 200° C.
  2. Snij de stukjes brood in twee en smeer op beide zijden een beetje Solo.
  3. Snij het teentje look in twee en wrijf over de beide zijden van je brood.
  4. Meng de fijngesneden tomaten, sjalotten, zwarte pepers, vers geplukte basilicumblaadjes en de overgebleven Solo.
  5. Breng deze mix aan op de broodjes en laat ze nog 5 minuutjes bakken in de oven.
  6. Versier deze broodjes af met verse basilicumblaadjes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.