use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Walnotenijs met Kahlua en koffiesaus
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Walnotenijs met Kahlua en koffiesaus

Walnotenijs met Kahlua en koffiesaus

Kahlua is een koffielikeur met een volle smaak die afkomstig is uit Mexico.

Dit drankje wordt gemaakt van Mexicaanse koffie, fijne riet spirit en een vleugje vanille.

Heerlijk bij walnootijs !

Kahlua is een koffielikeur met een volle smaak die afkomstig is uit Mexico.

Dit drankje wordt gemaakt van Mexicaanse koffie, fijne riet spirit en een vleugje vanille.

Heerlijk bij walnootijs !

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • Ingrediënten:
  • 4 tulpgebakjes
  • Carte d'Or Walnotenijs
  • 2 dl crème anglaise
  • 1 eetlepel water
  • 2 koffielepels oploskoffie
  • 1 dl Kahlua (likeur, te verkrijgen in grootwarenhuis)
  • enkele grofgehakte nootjes

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Bereiding:Warm de oploskoffie op in water. Meng dit met de crème anglaise.
  2. Giet een bodempje Kahlua in de tulpgebakjes.
  3. Schep er enkele bollen walnotenijs op en overgiet dit met de koffiesaus.
  4. Versier met grofgehakte nootjes.
  5. Tip van de chef:
  6. Je kan dit dessert nog feestelijker afwerken met een toefje opgeklopte en lichtgezoete slagroom.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.