Recept 45**** (7 stemmen)

Lekker kerstmenu - Nagerecht: Walnotenijs met Kahlua en koffiesaus

Dit is een recept van

tijd
10 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid

Bereidingswijze

  1. Warm de oploskoffie op in water. Meng dit met de crème anglaise. Giet een bodempje Kahlua in de tulpgebakjes. Schep er enkele bollen walnotenijs op en overgiet dit met de koffiesaus. Versier met grofgehakte nootjes. *Tip van de chef: Je kan dit dessert nog feestelijker afwerken met een toefje opgeklopte en lichtgezoete slagroom.

Geef je reactieAndere Solo-leden over dit recept (10)

Gepost door Solo op 23 mei 2014 om 12u56

Je kan dit ook gewoon weglaten Anja!

Gepost door Anja Appeltans op 03 juni 2014 om 18u07

Dank je wel :-)

Laad meer reacties