FR

Bewaar al je favoriete recepten in My Open Kitchen

  • Registreer
  • Login
  • Connect with Facebook

My Open Kitchen

Je favoriete recepten snel terugvinden?

Bewaar ze in jouw persoonlijke schriftje!

Sluiten

Lekker kerstmenu - Nagerecht: Walnotenijs met Kahlua en koffiesaus

  1. Recept
  2. Reacties (7)
  1. Lekker kerstmenu - Nagerecht: Walnotenijs met Kahlua en koffiesaus

    Ingrediënten - voor
    4
    personen

    1. 4 tulpgebakjes
    2. walnotenijs
    3. 2 dl crème anglaise
    4. 1 eetlepel water
    5. 1 dl Kahlua (likeur
    6. 2 koffielepel(s) oploskoffie
    7. enkele grofgehakte nootjes

    Bereidingswijze

    1. Warm de oploskoffie op in water. Meng dit met de crème anglaise. Giet een bodempje Kahlua in de tulpgebakjes. Schep er enkele bollen walnotenijs op en overgiet dit met de koffiesaus. Versier met grofgehakte nootjes. *Tip van de chef: Je kan dit dessert nog feestelijker afwerken met een toefje opgeklopte en lichtgezoete slagroom.

    Gepost door


    Rating: 4/5 (5 stemmen)
    33289 keer bekeken
    137 keer bewaard

    Fans

    • MakeMo
    • hartemberg
    • hildeke3105

    Receptschriftje

    Log in om dit recept te bewaren in je schriftje

Reacties (7)

  • Solo

    Gepost door - 02/11/12 om 11u31

    Dank je wel voor de vraag. Het is een soort koffielikeur die je in de meeste (grotere) supermarkten kan vinden.

  • lieve104

    Gepost door - 29/10/12 om 18u16

    las zonet het recept. is kahlua gemakkelijk te vinden? waar?