FR

Bewaar al je favoriete recepten in My Open Kitchen

  • Registreer
  • Login
  • Connect with Facebook

My Open Kitchen

Je favoriete recepten snel terugvinden?

Bewaar ze in jouw persoonlijke schriftje!

Sluiten

Lekker kerstmenu - Nagerecht: Walnotenijs met Kahlua en koffiesaus

  1. Recept
  2. Reacties (10)
  1. Lekker kerstmenu - Nagerecht: Walnotenijs met Kahlua en koffiesaus

    Ingrediënten - voor
    4
    personen

    1. 4 tulpgebakjes
    2. walnotenijs
    3. 2 dl crème anglaise
    4. 1 eetlepel water
    5. 1 dl Kahlua (likeur
    6. 2 koffielepel(s) oploskoffie
    7. enkele grofgehakte nootjes

    Bereidingswijze

    1. Warm de oploskoffie op in water. Meng dit met de crème anglaise. Giet een bodempje Kahlua in de tulpgebakjes. Schep er enkele bollen walnotenijs op en overgiet dit met de koffiesaus. Versier met grofgehakte nootjes. *Tip van de chef: Je kan dit dessert nog feestelijker afwerken met een toefje opgeklopte en lichtgezoete slagroom.

    Gepost door


    Rating: 4/5 (6 stemmen)
    34349 keer bekeken
    138 keer bewaard

    Fans

    • MakeMo
    • hartemberg
    • hildeke3105

    Receptschriftje

    Log in om dit recept te bewaren in je schriftje

Reacties (10)

  • Solo

    Gepost door - 23/05/14 om 12u56

    Je kan dit ook gewoon weglaten Anja!

  • Anja Appeltans

    Gepost door - 22/05/14 om 19u12

    Hey, weet er iemand een alternatief voor de likeur, ik krijg volk over de vloer dat totaal geen likeur mach??

Get Adobe Flash player