Recept 35*** (14 stemmen)

Lekker kerstmenu met o.a. kalfsfilet met kruidenkorst en asperges - Hapje: Toastjes met zalm, komkommer en zure room

Dit is een recept van

tijd
20 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid

Bereidingswijze

  1. Bak de zalm gaar in de Solo. Snij de geschilde komkommer in dunne reepjes en vermeng ze met olijfolie en enkele druppels limoensap. Snij de limoen daarna in kleine stukjes. Klop de room lichtjes op en breng op smaak met zout en peper. Snij de zalm in kleine stukjes. Snij elke boterham ongeveer in 6 stukjes en toast ze. Schik de zalm op de toastjes. Garneer met komkommer, room, een beetje dille en een klein stukje limoen.

Geef je reactieAndere Solo-leden over dit recept (6)

Gepost door babouchke op 02 december 2014 om 00u44

iemand een ideetje om de komkommer te vervangen door .... daar ik allergisch ben aan komkommer, krijg er jeukende bultjes van, kan ze zelfs niet bereiden of heb al prijs, graag suggesties aub alvast bedankt

Gepost door Solo op 05 december 2014 om 14u09

Misschien vervangen door een courgette of gewoon wat tomaatjes baboucke?

Gepost door babouchke op 09 december 2014 om 02u01

dankjewel, maar daar had ik nu helemaal niet aan gedacht, ga het straks al eens uit proberen,

Laad meer reacties

Deze recepten vind jij vast ook lekker...