FR

Bewaar al je favoriete recepten in My Open Kitchen

  • Registreer
  • Login
  • Connect with Facebook

My Open Kitchen

Je favoriete recepten snel terugvinden?

Bewaar ze in jouw persoonlijke schriftje!

Sluiten

Lekker kerstmenu met o.a. kalfsfilet met kruidenkorst en asperges - Hapje: Toastjes met zalm, komkommer en zure room

  1. Recept
  2. Reacties (3)
  1. Lekker kerstmenu met o.a. kalfsfilet met kruidenkorst en asperges - Hapje: Toastjes met zalm, komkommer en zure room

    Ingrediënten - voor
    4
    personen

    1. 2 eetlepels Solo Vloeibaar
    2. 1/2 limoen
    3. 75 ml zure room
    4. grof zeezout
    5. 300 g zalmfilet
    6. 3 witte boterhammen
    7. 1/2 komkommer
    8. 1 eetlepel(s) fijngehakte dille
    9. 1 eetlepel(s) olijfolie
    10. peper

    Bereidingswijze

    1. Bak de zalm gaar in de Solo. Snij de geschilde komkommer in dunne reepjes en vermeng ze met olijfolie en enkele druppels limoensap. Snij de limoen daarna in kleine stukjes. Klop de room lichtjes op en breng op smaak met zout en peper. Snij de zalm in kleine stukjes. Snij elke boterham ongeveer in 6 stukjes en toast ze. Schik de zalm op de toastjes. Garneer met komkommer, room, een beetje dille en een klein stukje limoen.

    Gepost door


    Rating: 3/5 (14 stemmen)
    69558 keer bekeken
    256 keer bewaard

    Fans

    • MakeMo
    • hartemberg
    • lekkerkoken

    Receptschriftje

    Log in om dit recept te bewaren in je schriftje

Reacties (3)

  • Malanj

    Gepost door - 17/02/11 om 13u46

    Danuwel voor de tips. het was natuurlijk te gemakkelijk dat ik daarop zou denken. Ik heb er de slappe lach van.

  • Solo

    Gepost door - 17/02/11 om 12u16

    Hallo Malanj, PEZO staat voor peper en zout. Smakelijk!