FR

Bewaar al je favoriete recepten in My Open Kitchen

  • Registreer
  • Login
  • Connect with Facebook

My Open Kitchen

Je favoriete recepten snel terugvinden?

Bewaar ze in jouw persoonlijke schriftje!

Sluiten

Lamskoteletjes met porto en puree van zoete aardappel

  1. Recept
  2. Reacties (2)
  1. Lamskoteletjes met porto en puree van zoete aardappel

    Bereidingswijze

    1. Groentjes heel even stomen en dan glaceren in wat solo met olijfolie, goed kruiden met peper en zout.
    2. De aardappels en zoete aardappels schillen en koken (20 min) pureren en opkloppen met het eigeel, de boter en de room tot een luchtige puree is bekomen, kruiden met peper, zout en nootmuskaat.
    3. De lamskoteletjes kruiden en bakken in wat solo met olijfolie.
    4. Het vlees verwijderen uit de pan en even laten rusten, intussen de pan blussen met de port en de bouillon toevoegen, en een paar takjes rozemarijn. goed laten inkoken en kleine klontjes boter al roerend toevoegen om een glanzende saus te bekomen.
    5. Puree in een serveerring doen en de koteletjes ernaast leggen met de groentjes en versieren met een takje rozemarijn.
    6. Saus zeven en erbij serveren.

    Gepost door


    Rating: 4,5/5 (2 stemmen)
    17310 keer bekeken
    134 keer bewaard

    Fans

    • MakeMo
    • hartemberg
    • lekkerkoken

    Receptschriftje

    Log in om dit recept te bewaren in je schriftje

Reacties (2)

  • Solo

    Gepost door - 17/10/12 om 17u50

    Dank je wel Miloeke! Inderdaad!

  • Miloeke

    Gepost door - 04/10/12 om 22u52

    lamskoteletjes ... altijd lekker!!!