use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
voorgerecht

Kruidensoep

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Kruidensoep
  • 6 blokjes Knorr Finesse bouillon kip
  • 4 el olijfolie
  • 1 potje Boursin
  • 3 uien
  • verse groene kruiden (peterselie, kervel, bieslook)
  • 3 l water
  • 300 g wit brood (zonder korst)
  1. Fruit de uien in olijfolie. Giet hierbij de bouillon (6 blokjes opgelost in 3 liter water). Voeg het brood toe. Breng aan de kook en laat 15 min. sudderen. Doe de Boursin erbij en laat even koken.
  2. Mix alles goed en breng op smaak met peper en zout. Knip de groene kruiden fijn en voeg deze net voor het opdienen toe.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.