use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Koude tomatensoep
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Koude tomatensoep

Koude tomatensoep

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    2 uur
  • Op tijd klaar
    2 uur 10 min
  • Porties
     
    4 porties
  • Moeilijkheid
    lage moeilijkheid

Ingrediënten
 

  • 30 g Solo
  • 1 l ontvette kippenbouillon
  • 1 kg goed rijpe tomaten
  • 2 uien
  • 3 teentjes look
  • peper
  • 1 potje yoghurt (natuur)
  • zout
  • 0.5 komkommer
  • 1 geitenkaas

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Pel en snipper de look en de uien fijn en stoof ze in de Solo aan.
  2. Pel de tomaten en doe ze erbij .
  3. Giet er de bouillon bij en laat gaarkoken op een matig heet vuur.
  4. Breng op smaak met peper en zout.
  5. Haal van het vuur, mix glad en laat afkoelen. Roer er de yoghurt door.
  6. de komkommer en snij deze in kleine blokjes.
  7. Verdeel het kaasje in even grote blokjes en meng beide.
  8. Schep de soep in kommetjes of borden en werk af met de komkommer en kaasblokjes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.