use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Koude tomatensoep met ricotta en basilicum
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Koude tomatensoep met ricotta en basilicum

Koude tomatensoep met ricotta en basilicum

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Op tijd klaar
    10 min
  • Porties
     
    4 porties
  • Moeilijkheid
    lage moeilijkheid

Ingrediënten
 

  • 80 g ricotta
  • 2 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 2 eetlepels tomatenketchup
  • 1 Knorr bouillonblokje mediterraan
  • 6 mooie rijpe tomaten
  • 20 blaadjes basilicum

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Ontvel de tomaten en snij ze in grove stukken. Doe ze samen met de ketchup, 15 basilicumblaadjes, de ricotta, zout en peper in een blender. Voeg water toe tot ongeveer 1l is bekomen, nog beter is het om ijsblokjes toe te voegen. Laat krachtig mixen en zeef door, breng op smaak met zout en peper. Schenk in koude schaaltjes, druppel er Solo in en garneer met een blaadje basilicum.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.