use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Koude romige bietensoep
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Koude romige bietensoep

Koude romige bietensoep

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    6 porties

Ingrediënten
 

  • 2 gekookte bieten
  • 125 ml water
  • 1 Knorr Bouillonketeltje Groenten
  • 1 koffielepel balsamicoazijn
  • 2 soeplepels light room
  • peper en zout

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Bereid een bouillon met 125 ml water en een 1/4 Knorr Bouillonketeltje Groenten. Laat 50 ml afkoelen. De rest kan je in de koelkast bewaren voor een andere bereiding.
  2. Snij de bieten in blokjes.Doe de blokjes in de kom van een mixer, schakel de mixer in en voeg beetje bij beetje 50 ml bouillon toe.
  3. Als de soep goed glad is, laat je de mixer met tussenpozen draaien.
  4. Voeg ten slotte de light room toe en meng alles nog eens kort.
  5. Giet de soep in een glazen kom. Voeg de balsamico-azijn toe en meng goed.
  6. Laat minstens een uur in de koelkast afkoelen. Bij het opdienen haal je de gekoelde soep uit de koelkast en breng je ze op smaak.
  7. Verdeel de soep over zes glazen. Dien heel koud op.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.