use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Koude inktvissalade
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Koude inktvissalade

Koude inktvissalade

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    45 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 kg pijlinktvisjes
  • 2 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 3 eetlepels wijnazijn
  • grof zout
  • 1 eetlepel gehakte platte peterselie
  • 6 teentjes look
  • 2 uien
  • peper
  • 2 paprika’s (1 rode,1 gele)

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Spoel de inktvisjes grondig schoon en snij ze in beetklare stukken.
  2. Pel en pers de look in de Solo.
  3. Snij de uien en de paprika’s in stukken en stoof ze in de Solo.
  4. Voeg er de pijlinktvisjes aan toe en laat 3 minuten meegaren.
  5. Giet in een ruime slakom, voeg er de wijnazijn bij en breng op smaak met peper en grof zout.
  6. Laat afkoelen en werk af met de gehakte peterselie.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.