Recept 45**** (4 stemmen)

Koude inktvissalade

Dit is een recept van

tijd
60 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid

Bereidingswijze

  1. Spoel de inktvisjes grondig schoon en snij ze in beetklare stukken.
  2. Pel en pers de look in de Solo.
  3. Snij de uien en de paprika’s in stukken en stoof ze in de Solo.
  4. Voeg er de pijlinktvisjes aan toe en laat 3 minuten meegaren.
  5. Giet in een ruime slakom, voeg er de wijnazijn bij en breng op smaak met peper en grof zout.
  6. Laat afkoelen en werk af met de gehakte peterselie.

Geef je reactieAndere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Solo op 18 juni 2013 om 14u03

Bedankt voor de leuke tip!

Laad meer reacties

Deze recepten vind jij vast ook lekker...