FR

Bewaar al je favoriete recepten in My Open Kitchen

  • Registreer
  • Login
  • Connect with Facebook

My Open Kitchen

Je favoriete recepten snel terugvinden?

Bewaar ze in jouw persoonlijke schriftje!

Sluiten

Kort gegrilde rode zeebarbeel met kruidensalsa

  1. Recept
  2. Reacties (0)
  1. Kort gegrilde rode zeebarbeel met kruidensalsa

    Ingrediënten - voor
    4
    personen

    1. 2 sneden droog wit brood
    2. 2 bosjes verse groene tuinkruiden (naar keuze: dragon, kervel, zuring, platte peterselie, basilicum)
    3. 1 el Solo Vloeibaar
    4. 1 teentje knoflook
    5. 1 citroen
    6. 4 filets van rode zeebarbeel

    Bereidingswijze

    1. Snijd de korsten van de sneetjes droog brood. Verkruimel de sneetjes in de blender.
    2. Spoel de tuinkruiden en dep ze droog. Verwijder indien nodig de steeltjes en voeg de blaadjes toe aan het broodkruim in de blender.
    3. Was de citroen. Rasp ongeveer de helft van de schil boven de blender (gebruik alleen het buitenste gele laagje). Voeg tenslotte het gepelde teentje knoflook toe. Mix alles fijn in de blender en breng op smaak met peper en zout.
    4. Besmeer de velkant van de barbeelfilets met wat Solo vloeibaar, kruid met peper en zout en gril de vis (op de velkant) in 5 minuten gaar op de barbecue. Serveer met een eetlepel van de kruidensalsa.

    Tip: Serveer met dit heerlijke gegrilde visje met met gebakken nieuwe aardappeltjes!


    Geniet van Kort gegrilde rode zeebarbeel met kruidensalsa

    Gepost door


    Rating: 4/5 (4 stemmen)
    7451 keer bekeken
    76 keer bewaard

    Fans

    • MakeMo
    • hartemberg
    • charron

    Receptschriftje

    Log in om dit recept te bewaren in je schriftje

Get Adobe Flash player