use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Komkommer in dilleroom
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Komkommer in dilleroom

Komkommer in dilleroom

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    1 uur 10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 2 komkommers
  • zout
  • 1 lente-ui
  • 1 potje crème fraîche
  • 1 tl suiker
  • 3 el milde azijn
  • 3 takjes dille
  • versgemalen peper

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Halveer 2 ongeschilde komkommers en verwijder de zaadlijsten met een lepel. Bestrooi ze met zout en leg ze een uur omgekeerd in een vergiet. Spoel ze af, dep ze droog en rasp ze grof. Snijd 1 lente-ui in ragfijne reepjes.
  2. Meng de crème fraîche met de suiker en de azijn. Verwijder de dikke stengels van de dille en hak hem grof. Meng dit met de reepjes lente-ui door de crème fraîche en breng deze verder op smaak met versgemalen peper en zout. Schep de dilleroom door de geraspte komkommer.
Lekker bij visgerechten, gehaktballetjes of shoarma.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.