FR

Bewaar al je favoriete recepten in My Open Kitchen

  • Registreer
  • Login
  • Connect with Facebook

My Open Kitchen

Je favoriete recepten snel terugvinden?

Bewaar ze in jouw persoonlijke schriftje!

Sluiten
  1. Recept
  2. Reacties (0)
  1. Knoflooksoep

    Ingrediënten - voor
    4
    personen

      Bereidingswijze

      1. Benodigdheden: 20 tot 25 gepelde teentjes knoflook, 4 eetlepels olijfolie, 2 liter kippenbouillon, 1 kippenbouillon blokje, 1 eetlepel sojasaus, ¼ theelepel salie, ¼ theelepel zwarte peper, 2 kruidnagels, ½ theelepel oregano, ½ theelepel tijm, ½ theelepel paprikapoeder, 8 takjes peterselie, 6-8 eetlepels droge sherry, 8 sneetjes geroosterd stokbrood, 8 eetlepels geraspte Gruyèrekaas, 8 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas.
      2. Bereiding: Fruit de knoflook in de olie tot ze net goudbruin begint te worden. Voeg de bouillon, het bouillonblokje, de kruiden en de specerijen toe. Sluit de pan, breng de soep aan de kook en laat haar een half uur sudderen. Zeef de soep, warm haar op en controleer op smaak. Voeg vlak voor het opdienen de sherry toe.
      3. Schep de soep in verwarmde ovenvaste kommen, leg er een sneetje geroosterd brood op, bestrooi dit met de kaas en zet de soep onder de grill tot de kaas is gesmolten.

      Geniet van Knoflooksoep

      Gepost door


      Rating: 0/5 (0 stemmen)
      4510 keer bekeken
      14 keer bewaard

      Fans

      • hartemberg
      • Theoke
      • sonja dj

      Receptschriftje

      Log in om dit recept te bewaren in je schriftje