use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Kippenvleugels met knoflook en honing
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Kippenvleugels met knoflook en honing

Kippenvleugels met knoflook en honing

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    40 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 el citroensap
  • 0.25 tl gemalen gember
  • 1 kg in twee gesneden kippenvleugels waarvan het uiteinde verwijderd is
  • 0.5 tl knoflookpoeder
  • 2 blokjes Knorr Finesse Bouillon Kip
  • 2 el sojasaus
  • 75 ml vloeibare honing

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

Voorbereiding
  1. Verwarm de oven voor op 230 graden
Bereiding
  1. Plaats de kippenvleugels op een met aluminiumfolie bedekte bakplaat. Bak ze gedurende 10 minuten in de oven. Haal de kippenvleugels uit de oven en verhoog de temperatuur tot 240 °C. Laat de vleugels goed uitlekken.
  2. Meng de overblijvende ingrediënten in een kommetje en giet alles over de kip. Bak de kippenvleugels gedurende 25 minuten. Draai ze regelmatig om en smeer ze af en toe met olie in totdat ze goudbruin en glanzend zijn.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.