use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Kippenspiesjes in kippenbouillon
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Kippenspiesjes in kippenbouillon

Kippenspiesjes in kippenbouillon

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    30 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 3 enkele kipfilets
  • 2 blokjes Knorr Finesse bouillon kip
  • sojasaus
  • 1 dl terryakisaus
  • 300 g voorgesneden wokgroenten
  • 1 l water
  • 4 el Solo Vloeibare margarine

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verdeel de kipfilets in gelijke stukken en spies ze op 8 chopsticks. Laat ze marineren in de terryakimarinade. Verhit de helft van de margarine in een ruime pan en roer de groenten gedurende enkele minuten om.
  2. Voeg water en bouillonblokjes toe en laat op een zacht vuur garen; een 20-tal minuten moet volstaan. Bak intussen de satés op een heet vuur in de resterende olie en overgiet ze met de marinade tot ze mooi gekarameliseerd zijn.
  3. Breng de bouillon tot slot op smaak met sojasaus. Serveer het geheel in diepe borden en leg er de spiesjes op.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.