use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image 3 koningentaart
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Kip op normandische wijze

Kip op normandische wijze

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 2 sjalotten
  • 4 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 8 cl cognac
  • 4 kipfilets
  • 400 g champignons
  • 50 cl light room

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Hak de sjalotten en de champignons fijn.
  2. Laat ze in de helft van de Solo stoven en hou warm.
  3. Bak het vlees in de rest van de Solo gaar en voeg er op het einde de gestoofde sjalotten en champignons, de cognac en de room bij.
  4. Roer tot een gladde saus. Dien op met tagliatelle.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.