FR

Bewaar al je favoriete recepten in My Open Kitchen

  • Registreer
  • Login
  • Connect with Facebook

My Open Kitchen

Je favoriete recepten snel terugvinden?

Bewaar ze in jouw persoonlijke schriftje!

Sluiten

Kip op normandische wijze

  1. Recept
  2. Reacties (3)
  1. Kip op normandische wijze

    Bereidingswijze

    1. Hak de sjalotten en de champignons fijn.
    2. Laat ze in de helft van de Solo stoven en hou warm.
    3. Bak het vlees in de rest van de Solo gaar en voeg er op het einde de gestoofde sjalotten en champignons, de cognac en de room bij.
    4. Roer tot een gladde saus. Dien op met tagliatelle.

    Tip: De cognac kunt u vervangen door cider.

    Geniet van Kip op normandische wijze

    Gepost door


    Rating: 5/5 (3 stemmen)
    27271 keer bekeken
    298 keer bewaard

    Meer inspiratie

    Fans

    • MakeMo
    • hartemberg
    • lekkerkoken

    Receptschriftje

    Log in om dit recept te bewaren in je schriftje

Reacties (3)

  • Solo

    Gepost door - 17/10/12 om 17u50

    Dank je wel voor de tips. Zullen we zeker eens proberen!

  • Erna Baeten

    Gepost door - 03/10/12 om 07u56

    Deze bereiding is nog meer Normandisch als je ze opdiend met in solo gebakken appelschijfjes of blokjes, lekker en het geeft een frisse toets.

Get Adobe Flash player