use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Kip met tomaten en groene olijven
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Kip met tomaten en groene olijven

Kip met tomaten en groene olijven

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 2 eetlepels Solo
  • zout
  • 1 blik kant en klare tomatensaus
  • 2 dl light room
  • 400 g kipfilet
  • 3 uien
  • peper
  • groene olijven

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Pel en snipper de ui.
  2. Stoof in de Solo.
  3. Snij de kip in reepjes en roerbak ze 2 minuten bij de ui.
  4. Voeg de saus toe en de light room.
  5. Roerbak verder gedurende 2 minuten.
  6. Voeg de olijven erbij en proef na op peper en zout.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.