use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Kaneelbeignets
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Kaneelbeignets

Kaneelbeignets

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    1 uur 15 min
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    30 porties

Ingrediënten
 

  • 750 g bloem
  • 100 g suiker
  • zout
  • 10 g bakkersgist
  • 0.5 dl water
  • 1 dl melk
  • Solo Frituurvet
  • kaneelpoeder of suiker
  • 2 eieren

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Doe de bloem en de suiker in een ruime kom en maak in het midden een kuiltje.
  2. Giet er het zout, de gist en het water bij.
  3. Meng en laat de gisting beginnen.
  4. Voeg er dan de eieren en de melk bij.
  5. Roer tot een glad deeg.
  6. Laat rijzen op kamertemperatuur gedurende 1 uur.
  7. Schep met behulp van een grote lepel dunne porties deeg in de hete olie en bestrooi met de kaneel.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.