FR

Bewaar al je favoriete recepten in My Open Kitchen

  • Registreer
  • Login
  • Connect with Facebook

My Open Kitchen

Je favoriete recepten snel terugvinden?

Bewaar ze in jouw persoonlijke schriftje!

Sluiten

Kalkoenstoofvlees met een perenfantasie

  1. Recept
  2. Reacties (0)
  1. Kalkoenstoofvlees met een perenfantasie

    Bereidingswijze

    1. Bak het kalkoenstoofvlees langs beide kanten bruin in de Solo , kruid met peper en zout en voeg de ui, de wortelblokjes en de spekstukjes toe.
    2. Laat dit zachtjes garen in een gesloten stoofpot en giet er nu en dan een scheutje bier bij.
    3. Maak de vulling door de kalkoenlevertjes, de uitgelekte pruimen en sjalotjes eerst in stukken te snijden en daarna fijn te mixen in een keukenrobot.
    4. Meng er het gehakt onder samen met het ei en de cognac en laat dit alles zachtjes aanbakken in een pan.
    5. Hou de vulling nadien warm in de oven. Schil de peren, halveer ze in de lengte en haal het klokhuis eruit.
    6. Gaar de peren in een pot met wat water, de azijn, de suiker en de kruidnagel.
    7. Laat de peren uitlekken en vul de holte op met de leverbereiding.
    8. Serveer het kalkoenstoofvlees op een bord met daarrond de opgevulde peren en wat braadjus.
    9. Werk af door het overige bier te mengen met een lepeltje mosterd en de light room en verdeel dat over het vlees.

    Gepost door


    Rating: 3,5/5 (12 stemmen)
    54776 keer bekeken
    480 keer bewaard

    Fans

    • MakeMo
    • hartemberg
    • lekkerkoken

    Receptschriftje

    Log in om dit recept te bewaren in je schriftje