Recept 35*** (18 stemmen)

Kalkoen in een honingjasje

Dit is een recept van

Gepost in

Gevogelte

tijd
70 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid

Bereidingswijze

  1. Snij het vlees in beetklare hapjes.
  2. Breng het op smaak met peper en zout, gemberpoeder en citroensap.
  3. Laat het minstens 1 uur koel marineren.
  4. Haal de stukjes vlees door de bloem en dan door het losgeklopte ei.
  5. Bak ze in de hete frituurolie gaar en schep ze dan op een stuk keukenpapier om uit te lekken.
  6. Meng de honing met de sojasaus op een zacht vuur en giet over het vlees.
  7. Strooi er het maandzaad over en dien op.

Geef je reactieAndere Solo-leden over dit recept (13)

Gepost door Solo op 09 september 2013 om 13u17

Nee, het klopt zoals het in het recept staat aangegeven.

Laad meer reacties