FR

Bewaar al je favoriete recepten in My Open Kitchen

  • Registreer
  • Login
  • Connect with Facebook

My Open Kitchen

Je favoriete recepten snel terugvinden?

Bewaar ze in jouw persoonlijke schriftje!

Sluiten

Kalkoen in een honingjasje

  1. Recept
  2. Reacties (13)
  1. Kalkoen in een honingjasje

    Ingrediënten - voor
    4
    personen

    1. zout
    2. bloem
    3. Solo Frituurvet
    4. 1 eetlepel maanzaadjes
    5. peper
    6. 1 ei
    7. 1 citroen
    8. 50 g honing
    9. gemberpoeder
    10. 1 eetlepel sojasaus
    11. 500 g kalkoenfilet

    Bereidingswijze

    1. Snij het vlees in beetklare hapjes.
    2. Breng het op smaak met peper en zout, gemberpoeder en citroensap.
    3. Laat het minstens 1 uur koel marineren.
    4. Haal de stukjes vlees door de bloem en dan door het losgeklopte ei.
    5. Bak ze in de hete frituurolie gaar en schep ze dan op een stuk keukenpapier om uit te lekken.
    6. Meng de honing met de sojasaus op een zacht vuur en giet over het vlees.
    7. Strooi er het maandzaad over en dien op.

    Gepost door


    Rating: 3/5 (18 stemmen)
    71548 keer bekeken
    1175 keer bewaard

    Fans

    • MakeMo
    • hartemberg
    • lekkerkoken

    Receptschriftje

    Log in om dit recept te bewaren in je schriftje

Reacties (13)

  • Solo

    Gepost door - 09/09/13 om 13u17

    Nee, het klopt zoals het in het recept staat aangegeven.

  • liliwo

    Gepost door - 09/09/13 om 11u19

    is het echt eerst door de bloem en dan door het ei ? of is het omgekeerd ?

Get Adobe Flash player