use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Kalfsvlees op Paula's wijze

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd12 min
  • Porties
     
    6 porties
recipe image Kalfsvlees op Paula's wijze
  • 4 eetlepels Solo
  • 1 eetlepel tomatenvruchtvlees
  • zout
  • 1 kg kalfsfilet in beetklare stukjes
  • 2 dl light room
  • 1 teentje look
  • 2 uien
  • peper
  • 1 blik champignons
  1. Stoof de versnipperde uien en de look in de Solo.
  2. Voeg er de tomatenblokjes bij en roerbak 1 minuut.
  3. Roerbak er het vlees bij gedurende 5 minuten.
  4. Voeg de light room toe en de champignons.
  5. Proef na op peper en zout en dien goed heet op.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.