use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Kalfslever met balsamicojus en tagliatelle
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Kalfslever met balsamicojus en tagliatelle

Kalfslever met balsamicojus en tagliatelle

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 4 tomaten
  • peper en zout
  • takjes tijm of rozemarijn
  • 400 g tagliatelle
  • 3 sjalotjes, in dunne plakjes
  • takjes verse salie
  • 50 g Solo
  • 600 g kalfslever
  • bloem
  • 4 eetlepels balsamicoazijn

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snijd de tomaten in 2 kruid met peper en zout en tym of rozemarijn en grill ze 10 minuten.
  2. Kook ondertussen de pasta beetgaar.
  3. Stoof de sjalotten met de salie in een eetlepel hete Solo.
  4. Kruid de lever met peper en zout en haal door de bloem.
  5. Bak ze in hete Solo ( de binnekant mag roze blijven ) en laat enkele minten rusten.
  6. Voeg 4 eetlepels balsamicoazijn in de pan toe en werk verder af met een beetje Solo.
  7. Schik de lever op een bedje pasta en werk af met de saus.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.