FR

Bewaar al je favoriete recepten in My Open Kitchen

  • Registreer
  • Login
  • Connect with Facebook

My Open Kitchen

Je favoriete recepten snel terugvinden?

Bewaar ze in jouw persoonlijke schriftje!

Sluiten

Kalfslever met balsamicojus en tagliatelle

  1. Recept
  2. Reacties (1)
  1. Kalfslever met balsamicojus en tagliatelle

    Ingrediënten - voor
    4
    personen

    1. 4 tomaten
    2. peper en zout
    3. takjes tijm of rozemarijn
    4. 400 g tagliatelle
    5. 3 sjalotjes, in dunne plakjes
    6. takjes verse salie
    7. 50 g Solo
    8. 600 g kalfslever
    9. bloem
    10. 4 eetlepels balsamicoazijn

    Bereidingswijze

    1. Snijd de tomaten in 2 kruid met peper en zout en tym of rozemarijn en grill ze 10 minuten.
    2. Kook ondertussen de pasta beetgaar.
    3. Stoof de sjalotten met de salie in een eetlepel hete Solo.
    4. Kruid de lever met peper en zout en haal door de bloem.
    5. Bak ze in hete Solo ( de binnekant mag roze blijven ) en laat enkele minten rusten.
    6. Voeg 4 eetlepels balsamicoazijn in de pan toe en werk verder af met een beetje Solo.
    7. Schik de lever op een bedje pasta en werk af met de saus.

    Gepost door


    Rating: 2/5 (3 stemmen)
    16314 keer bekeken
    29 keer bewaard

    Meer inspiratie

    Fans

    • MakeMo
    • hartemberg
    • lekkerkoken

    Receptschriftje

    Log in om dit recept te bewaren in je schriftje

Reacties (1)

  • genek

    Gepost door - 12/09/09 om 15u51

    er is iets mis met het recept van kalfslever met balsamicojus jeske