use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Kalfsgoulash
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Kalfsgoulash

Kalfsgoulash

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    1 uur
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 60 g Solo
  • 1 eetlepel wijnazijn
  • 2 blokjes Knor Finesse rundsbouillon
  • 7.5 dl water
  • 800 g kalf stoofvlees
  • 1 eetlepel tomatenpuree
  • 3 uien
  • 1 citroen
  • 2 teentjes look
  • 2 eetlepels paprika poeder

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Pel en snij de uien in fijne plakjes. Laat ze in de Solo stoven.
  2. Voeg er het paprikapoeder en de azijn bij.
  3. Bak er het vlees kort in aan en voeg er dan het water en de bouillonblokjes bij.
  4. Snij de gele schil van de citroen in fijne reepjes en pers er het sap uit.
  5. Voeg ze in de pot toe en pers er de look bij. Laat op een zacht vuur garen tot het vlees zacht is.
  6. Roer de tomatenpuree los met een beetje kookvocht en voeg toe.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.