use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Kalfs- en tomaatspiesjes
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Kalfs- en tomaatspiesjes

Kalfs- en tomaatspiesjes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    30 min
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 300 g kalfsvlees in blokjes gesneden
  • 300 g stevige kerstomaten
  • 1 laurierblad
  • 4 takjes rozemarijn
  • 5 soeplepels olijfolie
  • 2 soeplepels droge witte wijn
  • enkele blaadjes salie
  • 1 blokje Knorr Finesse bouillon Tuinkruiden
  • 1 kleine ui

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Hak de ui fijn en versnipper het laurierblad. Verkruimel het bouillonblokje. Meng dit alles met de olijfolie, salie, wijn, peper en zout in een ruime schotel.
  2. Prik afwisselend blokjes vlees en kerstomaten aan de rozemarijntakjes. Leg de stokjes dan in de uimarinade en draai ze regelmatig om. Laat ze minstens 30 minuten tot maximum een nacht in de koelkast marineren.
  3. Verhit de grill, de grillpan of de barbecue. Schud de spiesjes even af en gril ze ongeveer 10 minuten terwijl je ze regelmatig omdraait.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.