use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
voorgerecht

Kabeljauwhapjes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd10 min
  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Kabeljauwhapjes
  • 4 eetlepels bloem
  • zout
  • 1 dl koud water
  • Solo Frituurolie
  • 100 g Solo
  • 400 g kabeljauwhaasje
  • 2 eieren
  • peper
  • paprikapoeder
  • partjes citroen
  • 4 eetlepels kappertjes
  1. Snij de vis in beetklare stukjes.
  2. Roer de eieren met de bloem en het water tot een deeg.
  3. Breng op smaak met peper, zout en paprikapoeder.
  4. Haal de vis door het deeg en bak in de frituurolie goudgeel.
  5. Smelt de Solo in een pannetje en roer er de gehakte kappertjes door.
  6. Dien op met de citroenpartjes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.