voorgerecht
Kabeljauwfilets met asperges en tagliatelle
Deze kabeljauwfilet met asperges dien je op met zwarte tagliatelle: een kleurrijke en overheerlijke combinatie. Smakelijk!
Geef score
Kooktijd8 min
Voorbereiding
Porties

- 2 eetlepels Solo
- 150 g zwarte tagliatelle
- 400 g kabeljauwfilet
- 1 pak asperges
- 1 takje dragon
- 1 takje dille
- 1 eetlepel bieslook
- 16 rivierkreeften
- Schil en snijd de asperges in schuine stukjes en bak deze in Solo.
- Pel de rivierkreeftjes en bak de staartjes in Solo.
- Snijd de dille, bieslook en dragonblaadjes fijn.
- Kook de tagliatelle beetgaar in kokend water.
- Gaar de kabeljauw in de microgolfoven en werk af met de Solo en de gesnipperde kruiden.
- Schik de asperges en de rivierkreeftjes rond de vis.
