use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Kabeljauwfilet met prinsessenbonenpuree
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Kabeljauwfilet met prinsessenbonenpuree

Kabeljauwfilet met prinsessenbonenpuree

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    20 min
  • Kooktijd
    5 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 450 g boontjes
  • 50 g gerookt spek
  • takje peterselie
  • Solo
  • 300 g kabeljauwfilet
  • 4 grote aardappelen
  • 2 middelgrote uien
  • tijm

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snijd de boontjes in stukken van 1 cm.
  2. Schil de aardappelen en snijd ze in kleine stukjes.
  3. Kook de aardappelen, bonen en tijm gedurende 10 minuten.
  4. Snijd het spek in reepjes en bak ze aan in wat Solo.
  5. Hak de ui heel fijn en stoof in wat Solo.
  6. Pureer de aardappelen en bonen, voeg de ui, Solo, peper en zout en het spek toe.
  7. Gaar de kabeljauw op in de microgolfoven.
  8. Serveer de vis met de warme puree en versier met peterselie.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.