use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Kabeljauwfilet met oregano
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Kabeljauwfilet met oregano

Kabeljauwfilet met oregano

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    12 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 6 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 2 glazen droge witte wijn
  • 1 eetlepel bloem
  • 2 dl melk
  • zout
  • oregano
  • 600 g kabeljauw filet
  • peper

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Schik de vis in een ovenschotel en breng op smaak met peper en zout.
  2. Lepel er de 2 eetlepels Solo Vloeibaar over, giet er de wijn bij en dek af.
  3. Schuif de schotel in de op 180° C voorverwarmde oven.
  4. Roer intussen de rest van de Solo Vloeibaar met de bloem glad en laat met de melk op een zacht vuur indikken tot een licht gebonden sausje.
  5. Breng op smaak met peper, zout en oregano.
  6. Schik de vis op de borden.
  7. Giet het kookvocht van de vis in de saus, roer de saus glad en verdeel over de vis.
  8. Werk af met versnipperde oreganoblaadjes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.