use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Kabeljauwbeignets met kikkererwtencalderade
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Kabeljauwbeignets met kikkererwtencalderade

Kabeljauwbeignets met kikkererwtencalderade

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 100 g bloem
  • 1 dl water
  • zout
  • 1 laurierblad
  • 3 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 400 g kabeljauw filet
  • 1 ei
  • peper
  • 1 bli gegaarde kikkererwten
  • 1 ui
  • 2 teentjes look
  • Solo frituur olie
  • 1 blik gepelde tomaten

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snij de kabeljauw in stukken.
  2. Meng de bloem met het ei en het water.
  3. Breng het beslag op smaak met peper en zout.
  4. Pel en snipper de ui.
  5. Stoof aan in de Solo Vloeibaar en voeg er de kikkererwten aan toe.
  6. Giet er het blik tomaten bij en breng op smaak met peper, zout, laurierblad en de gepelde en versnipperde lookteentjes.
  7. Laat 15 minuten zacht sudderen.
  8. Haal de vis door het beslag en bak in de hete Solo Frituurvet.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.