Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Kabeljauwbeignets met kikkererwtencalderade

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd10 min
  • Voorbereiding15 min
  • Porties4 porties
gemiddeld
hoofdgerecht
vis
schelpdieren
recipe image Kabeljauwbeignets met kikkererwtencalderade
  • 100 g bloem
  • 1 dl water
  • zout
  • 1 laurierblad
  • 3 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 400 g kabeljauw filet
  • 1 ei
  • peper
  • 1 bli gegaarde kikkererwten
  • 1 ui
  • 2 teentjes look
  • Solo frituur olie
  • 1 blik gepelde tomaten
  1. Snij de kabeljauw in stukken.
  2. Meng de bloem met het ei en het water.
  3. Breng het beslag op smaak met peper en zout.
  4. Pel en snipper de ui.
  5. Stoof aan in de Solo Vloeibaar en voeg er de kikkererwten aan toe.
  6. Giet er het blik tomaten bij en breng op smaak met peper, zout, laurierblad en de gepelde en versnipperde lookteentjes.
  7. Laat 15 minuten zacht sudderen.
  8. Haal de vis door het beslag en bak in de hete Solo Frituurvet.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.