use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Kabeljauw met tomatensalsa
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Kabeljauw met tomatensalsa

Kabeljauw met tomatensalsa

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    25 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 4 tomaten
  • 0.5 rode ui
  • 0.5 groen pepertje
  • 1 el koriander
  • 1 el olijfolie
  • 4 stukken kabeljauwfilet
  • 3 kneepjes Solo Vloeibaar

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Kruis de tomaten in en leg ze even in kokend water. Ontvel ze, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in blokjes. Snipper de rode ui, snijd het pepertje in reepjes en hak de koriander grof.
  2. Meng de tomatenblokjes, de uisnippers, het pepertje, de koriander en de olijfolie.
  3. Verhit de vloeibare margarine en bak hierin de kabeljauwfilet gedurende ongeveer 8 minuten gaar.
  4. Serveer de vis en geef de salsa er apart bij.
Lekker met 300 g gekookte rijst waar je 2 eetlepels geraspte kokos doorheen schept, en een groene salade.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.